Jobs

Wij hebben niet vaak nieuw personeel nodig. Het is op kantoor wel een vrij vast team. Wel hebben we heel vaak weer nieuwe fotografen nodig. Iemand is bijvoorbeeld klaar met studeren, gaat ergens anders wonen, etc. Vandaar dat we hiervan altijd in sept/okt en febr/mrt wel weer een aantal nieuwelingen kunnen gebruiken. Heel soms hebben we ook wel eens een stagiair binnen ons bedrijf. Of een scholier te werk via de beroeps-begeleidende leerweg, waar wij ook de benodigde certificaten voor behaald hebben.

In totaal gaat het doorgaans om de navolgende functies:

Kantoor

Wij hebben op dit moment de functie van administratief medewerkster al vervuld (zie 'Personeel'). Dat is voor febr t/m juni.


FOTOGRAFEN (trainees)

Still going strong, ook anno 2019 is er nog steeds animo voor goede, professionele foto's van sportteams! Als je niet een te hoge prijs vraagt, en mooie foto's maakt, in een hartstikke leuk produkt zoals ons album dat is, dan verkoop je nog steeds hartstikke veel; gemiddeld zo'n 70% ! Spelers en mamma's & pappa's willen zoiets een tijd opengeklapt hebben staan op de dressoir of hun kamer. Dat is namelijk heel wat anders dan foto's op Instagram of Facebook, of in een smartphone. Jongeren hebben hier fantastisch leuk en spannend werk aan, dat veel meer verdient dan in een winkel of supermarkt. In het najaar en voorjaar hebben we altijd wel weer een aantal plaatsen vrij. Omdat bijv studenten/scholieren klaar zijn met hun (school)studie en daarna een gewone echte baan gaan zoeken. Of na een of meerdere jaren dit werk gedaan te hebben, ook eens wat anders willen gaan doen. Of bijv gaan stage lopen, soms in t buitenland etc. Wij houden daarom in sept/okt en febr/mrt altijd 2 startdagen. Je kan hier alvast wat info lezen over deze job, en evt onze gratis brochure aanvragen met heel veel informatie. We beperken ons tot maximaal 25 fotografen, verdeeld over heel Nederland. Meer willen we er niet. Ondanks dat er in Nederland alleen al qua voetballers zo'n 300.000 jeugdspelers zijn. En dan al die andere (team)sporten nog. Een fotograaf raakt dus nooit ''op'' in zijn werkgebied. Het kan zelfs nog vrij belangrijk werk zijn wat we doen, want kijk eens naar de onderstaande pagina van de Telegraaf van 6 juli 2014; de foto van onze Nederlands Elftal keeper Tim Krul die een belangrijke penalty stopte op het WK, als E-tje zijnde in 1994, werd door ons gemaakt destijds! :-). En zo hebben we al meer huidige Oranje-spelers vroeger gedaan!

Telegraaf 7 juli 2014:

Trainee:

Voor vele studenten/scholieren die het leuk lijken wat wij doen, en graag met sporters/mensen om willen gaan op of rond de sportvelden, buiten, op mensen durven af te stappen, om dingen te regelen, en fotografie interessant vinden, of daar zelfs meer over willen leren, en veel willen verdienen, hebben wij een project ontwikkeld waarbij we van hen sportteam-fotografen ''maken''. Met dat project is begonnen in 1998, en het werkt enorm goed! We hebben in ons bestaan dan ook al vele enthousiaste studenten tot sportteam-fotograaf opgeleid.

Trainees zijn bij ons dus gewone studenten, eventueel scholieren, van ca 17 - 23 jaar, die een bijbaantje willen voor de zaterdag-morgen tot 13, 14 of 15u. Gewoon even lekker net niet de héle zaterdag, zoals bij de supermarkt wél. Voor hen is deze job op het lijf geschreven. Je kan er erg goed mee verdienen en leert ook nog eens heel veel.

Op de desktopversie staat onder "contact" een link naar het openbare deel van ons forum (bij de mobiele versie staat het onder "diversen"), waarop een heleboel berichten staan van fotografen: hoe ze dit werk ervaren hebben, en wat ze zoal meegemaakt hebben. Er staan ook een heleboel reacties van klanten: je kan er aan zien hoe blij mensen met ons zijn. En hoe ze onze klantenservice ervaren. Er staan ook nog een hoop interessante en leuke artikelen op, deels bedoeld voor jongeren. Zo kan je zien hoe wij ons personeel steunen, en hen echt wat proberen bij te brengen. Je kan inloggen met: gebruikersnaam: "potfot", en wachtwoord: "potfot1".

Klik hier om verder te gaan.

Er zitten overigens ook nog wel wat haken en ogen aan het project, maar dat leggen we allemaal keurig netjes uit. Je moet namelijk wel écht gedreven zijn, bloedserieus, gedisciplineerd, etc.