Jobs

Thuiswerk

Ons produkt (de albums) wordt normaal gesproken vervaardigd door scholieres en studentes in Zwijndrecht, die het werk in het weekend bij hen thuis doen (maar in het voorjaar helpen een paar huisvrouwen ons doordeweeks omdat we t dan heeel druk hebben). Zij plakken de foto's in de passe-partouts. Dat is niet zo maar iets, want daarvoor moet je eerst door ons zijn geïnstrueerd. Het gaat namelijk niet alleen om zo maar lukraak foto's inplakken. De foto's moeten eerst worden gesorteerd, geteld, en gecontroleerd, het moet zeer secuur worden ingeplakt, en er hangt ook een klein beetje administratie aan vast. Verder moet je enigszins weten en snappen wat de fotograaf soms meemaakt(e) op het veld, zodat je begrijpt wat zijn aantekeningen inhouden, en wat zijn volgorde is van de gemaakte foto's. Dat geldt ook voor hoe ons lab werkt.

Je krijgt de foto's op vrijdagmiddag aangeleverd, soms donderdag al, en het wordt maandag-morgen weer opgehaald. Je krijgt van Sporting Foto uitgebreide instructie hoe je moet werken. Dat gebeurt een keer 's avonds op kantoor. Eventueel ga je de eerste keer onder begeleiding van een ervaren thuiswerkster albums inplakken. Ook krijg je van ons uitgebreide documentatie thuis. Dat is een handleidinkje waar alles instaat wat je moet weten. En we hebben tegenwoordig een eigen instructie-internetforum waar alles op staat, met voorbeelden enz. Hartstikke handig en duidelijk. Dat is misschien 2 uur leeswerk, waar je ook nog voor betaald krijgt. Wij gaan ervan uit dat je je die materie snel en serieus eigen maakt, des te sneller gaat het inplakken van de albums precies naar ons zin. In het begin zullen wij je plakwerk goed controleren en je wijzen op eventuele fouten. De bedoeling is natuurlijk dat je daarvan leert. Zo kom je er stapsgewijs "in". Later krijg je nog een keer een herhalings-instructie bij ons op kantoor. Geven we je nog tips en zo. De ervaring leert dat verreweg de meeste thuiswerksters dit voor een lange tijd blijven doen. Dit zal deels te maken hebben met de zeer goede vergoeding die we betalen. Je moet namelijk erg secuur en netjes werken, en ook: zoveel mogelijk dingen uitzoeken, nakijken en problemen oplossen. Hoe beter jij dit doet, hoe prettiger het voor ons werken is op kantoor. Vandaar dat we vrij streng zijn, maar dus ook goed betalen. En het is voor sommige scholieren/studenten erg aantrekkelijk/handig, zélf te kunnen bepalen wanneer ze werken. Omdat ze bijvoorbeeld op zaterdags sporten en door competitie-wedstrijden het steeds wisselt hoelaat ze moeten spelen. Waardoor ze bijv geen vast zaterdagbaantje in een winkel kunnen nemen. En nogmaals, we helpen je aan alle kanten, met van alles en nog wat. Het is helemaal niet zo moeilijk, als je maar wel leest/leert. En je maar wel inzet toont. Desondanks vragen we van de kandidaten dat ze een opleiding doen op minimaal Havo-niveau.

Ben je geïnteresseerd? Als je na het lezen van deze informatie interesse hebt, in Zwijndrecht woont, tussen de 16 en 20 jr bent, niet in een flat woont, en wij het thuiswerk vrijdagmiddag kunnen brengen en maandag weer ophalen, dan kom je in aanmerking. Vul dan even de onderstaande gegevens in, en knip, plak en mail dat naar ons. Je krijgt dan nog uitgebreidere informatie van ons.

---------------------------------------------------------------------------------------
Naam:
M/V:
Adres:
Wijk:
Pc + Woonplaats:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:
Leeftijd:... jaar
Status: scholier / student / ...
Huidige opleiding:
Klas:
---------------------------------------------------------------------------------------

Selecteer even het bovenstaande wat tussen de stippellijnen staat en mail dat naar ons via het aanklikken van dit vakje.